ons thema

dinsdag 3 september 2013

Het is heel leuk in onze klas.De eerste twee dagen van het schooljaar zitten er al op. Wij zijn het ondertussen al goed gewoon in de nieuwe klas en maakten kennis met alle nieuwe gezichten. Zo leerden we juf Tessa, twee nieuwe klasgenootjes: Haile en Ilan en onze klaspoppen Nellie & Cèzar kennen.

Het waren 2 dagen vol spanning en opwinding.
Maandag mochten we de klas vrij verkennen en mochten we in de verschillende hoekjes spelen.In de poppenhoek speelden we met de poppen. Aan de knutseltafel mochten we ons bootje schilderen. De juf trok een foto van ons allemaal, om nadien te gebruiken voor de verjaardagskalender, de aanwezigheidskalender en nog eentje om op ons bootje te plakken. 
In de boekenhoek konden we even rustig in een boekje kijken, want die eerste schooldag was toch wel heel vermoeiend.
In de namiddag mochten we een wandeling maken doorheen het 'klankenbos' op onze school, zo konden we alle kunstwerken die vorig jaar door alle kinderen van onze school gemaakt zijn, eens uittesten.
Onze juf was op 1 september jarig en zij trakteerde ons op cake, dit mochten we op dinsdag eten (maandag was al veel te druk)

Aangezien het heel warm was, mochten we buiten onder de boom zitten.

Ook onze klaspoppen Nellie & Cézar waren jarig, ze werden allebei 4 jaar. We hebben voor hen gezongen en ze mochten op de verjaardagsstoel zitten.

We hebben ook de hoekjes verder verkend; zo maakten we armbanden en kettingen met de kralen en mochten de pony's van stal. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten